Waar staat DISC voor?

De Persoonlijke Profiel Analyse biedt inzicht in het gedrag en de kwaliteiten van medewerkers en kandidaten op een viertal domeinen, die samen het DISC-model vormen. De letters DISC vertegenwoordigen daarbij elk een kwadrant. De meeste professionals combineren kwaliteiten op meerdere kwadranten, die situationeel beter of minder tot hun recht kunnen komen. EasyPPA biedt hierin een helder inzicht.

D van Dominantie

Kandidaten met een sterke D stellen doelen, willen controle en zoeken uitdaging. Zij willen leiding geven en worden graag direct benaderd. Details vinden ze niet interessant, hun focus ligt op voordeel en resultaat. Hun vragen gaan vooral over ‘Wat…’.

I van Invloedrijk

Kandidaten met een sterke I willen graag positief benaderd worden. Zij krijgen energie van complimenten, publieke erkenning en enthousiasme. Zij zijn sterk in communicatie, generen veel ideeën en benaderen zaken met humor. Zij hebben een groot netwerk en stel vooral vragen over ‘Wie…’.

S van Stabiliteit

Kandidaten met een sterke S waarderen een persoonlijke benadering. Zij streven naar een goede werksfeer en zorgen voor stabiliteit. Zij werken graag in teamverband en maken graag een klus af. Zij stellen vooral vragen over ‘Hoe…’.

C van Consciëntieus

Kandidaten met een sterke C zijn grondig en nauwgezet. Ze zijn analytisch en hechten waarde aan procedures. Zij stellen zich diplomatiek op en stellen vaak vragen over ‘Waarom…’.

Liquid syntax error: No tray found with name 'footer_en'